Zakynthos, vacanta la munte si la mare!

Zakynthos, vacanta la munte si la mare!

Zakynthos (Grecia), o destinatie ce iti ofera atat plaje cu nisipuri fine, cat si un platou muntos ce te lasa fara cuvinte! Oferte personalizate!

Insula Zakynthos (sau Zante), supranumita si ,,Floarea Levantului”, incanta prin imbinarea de forme de relief, incepand de la vest catre est cu un platou muntos, continuand cu o campie fertila, populata si cu plaje lungi. Apele de peruzea sunt brodate de stanci mari si esti condus catre mare fie de plaje cu nisip fin, fie de portiuni acoperite cu pietris margelat.Insula are sub tutela nenumarate plaje, fiecare avand o caracteristica anume, specific tuturor fiind faptul ca si-au pastrat frumusetea cu care au fost inzestrate de la natura. O mare atractie turistica a zonei este reprezentata de existenta broastelor terstoase Caretta-Caretta, exemplar pe cale de disparitie, care poate fi admirat chiar in mediul natural. Scurtele plimbari cu barca sunt o buna ocazie de relaxare si observare a broastelor testoase ce se plimba linistite si se pierd in valtoarea apelor sticloase.

O alta atractie turistica este reprezentata de plaja Navagio si Golful Contrabandistilor, la care se ajunge doar pe calea apelor, fiind inconjurat de stanci uriase, ce ofera imagini de vis si ocazia de a privi peisajul de pe o platforma situata la 183 m. Aici, pazita de stanci, se afla Epava Contrabandistilor, esuata in 1982, monument incarcat de povesti marinaresti, devenit punct de mare interes. Pe langa relaxare si peisaje de poveste, te poti bucura si de initierea in sporturile de apa, precum windsurfing sau snorkeling, bucurandu-te de experiente ce te aduc mai aproape de tinutul colosal al apelor, sau iti infatiseaza imagini de neuitat cu viata subacvatica. Tot aici, pe plaje, nu sunt de ocolit nici tavernele ce iti pun la dispozitie delicatese traditionale si bauturi de tot soiul.

Dincolo de desfatarea oferita de plajele deosebite, insula merita vizitata si pe portiunile de uscat, prin satele traditionale de munte, prin stancile abrupte si colturoase ce iti taie rasuflarea, prin zonele in care se cultiva maslini sau vita de vie, prin fabricile cu traditie si nu in ultimul rand, prin magazinele traditionale, ce vand alimente sau obiecte specifice zonei. De asemenea, capitala Zante te invaluie in efervescenta specifica oraselor capitala si este un punct nemaipomentit de plecare pentru vizitarea insulei. Din portul orasului se organizeaza zilnic croaziere catre atractiile insulei, iar plimbarile prin oras va dau ocazia sa admirati frumoasele cladiri construite in stil venetian, ce gazduiesc nenumarate biserici, muzee, sau chiar magazine si cafenele.

Oferta Zakynthos – vara 2018:

Perioada ofertata:

13.07.2018 – 15.07.2018, cazare 2 nopti/ 2 persoane

Bilet avion Bucuresti-Zante (Zakynthos)-Bucuresti, cu bagaj de cala inclus, 395 euro/persoana

Cazare 2 nopti in camera Standard Double/Twin cu mic dejun inclus la Hotel Diana 4* – 282 euro/2 nopti

Contacteaza-ne pentru o oferta adaptata nevoilor tale!

 

 

Despre autor

Ana

Lasă un răspuns