Arhivă categorie Tabara pentru copii

Lecții la grădiniță – aventuri prin natură, istorie și cultură

O școală altfel: istorie, cultură și tradiție, la fața locului.

Noi va propunem sa invatam – jucandu-ne – in aventuri pline de lectii.

Citește mai mult

Lecții intr-o altfel de școală – aventuri prin natură, istorie și cultură

O școală altfel: istorie, cultură și tradiție, la fața locului.

Noi va propunem sa invatam – jucandu-ne – in aventuri pline de lectii.

Sunt atât de multe lucruri pe care copiii noștri nu le știu despre tradiții, cultură și istorie, pentru că nu au avut ocazia să le cunoască îndeaproape și nu au avut șansă să vadă frumusețea în lucrurile simple. Mulți dintre ei nu cunosc sentimentul de libertate deplină în sânul naturii, n-au încercat niciodată să prindă linia nesfârșită a zării și n-au experimentat dragostea de folclor.

Așadar, noi proiectăm excursii în care cei mici să trăiască experiențe de neuitat, în care să se simtă liberi, în timp ce își îmbogățesc cunoștințele într-un mod interactiv. Copiii au nevoie de surse palpabile de valori, iar noi am găsit cea mai bună cale de a ii apropia de cultura și tradițiile românești, de istoria noastră ca neam și de natură, în același timp – prin excursii cu povești de văzut, de auzit și de simțit.

Excursie pentru școlari, 3 zile, Horezu:

Ziua 1:

Plecare din București spre Horezu.

Casa memoriala Anton Pann

În drum spre Horezu, vom face un prim popas la casa memorială Anton Pann, tărâm încărcat de lirism și urme de geniu. Vom putea vedea o casă modestă, cu obiecte de mobilier ce i-au aparținut ,,fiului Pepelei cel isteț ca un proverb” (așa cum am rămas A. Pann în memoria urmașilor), dar și operele reprezentative ale sale. Copiii își vor aminti, totodată, că Anton Pann este autorul melodiei Imnului Național al României, intitulată inițial ,,Un răsunet”.

Apoi vom poposi la țesătoria Borangic Niculescu – Stoenești, unde vom participa la un atelier de costume populare. Copiii vor avea ocazia să vadă cum se ,,cresc” viermii de mătase și cum contribuie ei la crearea de artă tradițională, în singurul loc din țară unde se mai produce fir de borangic. Totodată, vor putea vedea procesul de confecționare în ,,războaiele bunicii” și vor înțelege frumusețea unui meșteșug vechi, ce riscă să se piardă.

După ce primim explicații prețioase despre firul de borangic, vom merge într-un loc în care explicațiile nu există și, oricum, nu și-ar avea rostul. Aici se întâmplă minuni pe care trebuie doar să le admirăm, ci nu să le înțelegem – Trovanții de la Costești – locul în care, în mod miraculos, pământul e roditor de piatră.

Cazare și servire masa de prânz.

Manastirea Arnota

După amiază, vom vizită Mănăstirea Arnota, așezare încărcată de har și istorie, ce a luat formă după ce Matei Basarab, domn al Țării Românești, și-a găsit scăparea în față turcilor, în acel loc. Tot aici vom putea vedea și mormântul lui Matei Basarab, căci această aszare a reprezentat pentru el loc de liniște și pace, atât înainte, cât și după moarte. Lecția de istorie va continua cu Mănăstirea Bistrița, distrusă și refăcută în timpul lui Neagoe Basarab.

După o astfel de încărcătură istorică și culturală, ne vom conecta la natură, admirând savuroasele Chei ale Bistriței, cu un peisaj ce îți taie răsuflarea și te plimbă constant între teamă și încântare. Mânați de imagini aproape copleșitoare, ne vom delecta cu acest spectacol al naturii și o vom lua la pas, devenind eroii principali ai unei expediții de neuitat, către Peștera Liliecilor.

Vom încheia ziua pe ritmuri populare, cu un spectacol interactiv, în care vom admira și vom învață pași de baza ai dansului popular românesc.

Ziua 2:

Moara veche a satului

După micul dejun și înviorarea de dimineață, vom vizita moara veche a satului, construcție modestă, ce geme de farmec. Bătrâna moară este plină de povești și lecțîi pentru cei mici, care vor putea vedea cum se făcea mălaiul înainte și vor afla de ce le plăcea copiilor să îi însoțească pe cei mari la moară, acolo unde ii aștepta mereu o măicuță blândă și darnică.

Vizita la Muzeul Satului Romani ne va ajuta să înțelegem și mai bine traiul modest al străbunilor noștri, căci vom vedea obiecte și haine ce erau nelipsite din casa fiecărui țăran.

Obiecte expuse la Muzeul Satului Romani

Manastirea Hurezi

De aici vom porni către Mănăstirea Hurezi, cea mai de seama ctitorie a lui Constantin Brâncoveanu, azi, declarată monument istoric. Tot aici, vom găsi și mormântul domnitorului Constantin Brâncaoveanu, sacrificiul  făcut de acesta și poveștile istorice care îmbracă locașul de cult într-un val de mister. Totodată, vom putea vizita și muzeul mănăstirii.

Pastravaria Romani

După o astfel de lecție de istorie și astfel de imagini colosale, Păstrăvăria Romani este locul ce ne va reconecta la cotidian, dar un cotidian din inima munților. Cei mici se vor relaxa în compania animalelor (căprioare, cerbi, bibilici, iepurași) și vor petrece timp în aer liber.

Servire masa de prânz.

În a două parte a zilei, vom merge în satul Olari, unde vom participa la un atelier de ceramică și vom afla cele mai valoroase secrete, chiar de la maeștrii olăritului. Ne vom testa îndemânarea și o vom lua la pas prin sat, pentru a admira frumusețea izvorâtă din simplitate a unei așezări rurale – vizită casă tradițională.

Seara ne va surprinde adunați în jurul unui foc de tabăra, unde vom depăna povești și legende ale locului, împletite cu jocuri ale copilăriei.

Ziua 3:

Ne începem ziua cu un alt monument istoric, ce ne va duce înapoi în timp, pe scena unor evenimente ce datează din secolul XVI. Cei mici vor putea afla cum – în vremuri de restriște, boierii se apărau de vrăjmașii turci ori haiducii coborâți din codri, după zidurile groase ale caselor fortificatenumite azi Culele de la Măldărăsti. Aici, pe locul unde s-au filmat scene din pelicula ,,Aferim”, vom află despre Tudor Maldăr, unul dintre căpitanii lui Mihai Viteazul.

Secventa din filmul ,,Aferim”

În apropiere, umbrită de măreția culelor, dar demnă de admirat, se află casă memorială I. GH. Duca, devenită muzeu, ce adăpostește obiecte personale ale omului politic. Vom vedea chiar cum arăta un frigider la început de secol.

Ne vom desprinde ușor de firul poveștilor istorice și vom reveni la ale noastre timpuri, în care o familie de meșteri ceramiști au construit o clădire în formă de oală, loc de suveniruri și exponate unice, realizate cu grijă și migală, din pământ însuflețit.

Servire masa de prânz și decazare.

În drum spre casă, vom face o ultima oprire la Salina Ocnele Mari, pentru o porție de sănătate. Salina Ocnele Mari a fost de curând amenajată pentru vizitare, pentru turiștii care doresc să cunoască un loc deosebit. Zona de vizitare este amenajată la 225 de metri față de nivelul mării și se întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați.

Parcul turistic al Salinei Ocnele Mari are o biserică, un muzeu, restaurant, magazine de suveniruri, baruri, un teren de fotbal, de baschet, de tenis, masă de biliard și locuri de joacă pentru copii.

Plecare spre București.

 

Propuneri de cazare:

  1. Hotel Alex – 450 lei/pers
  2. Hanul Vatra – 630 lei/pers

 

În prețul cazării sunt incluse:

– cazarea propriu zisă

– mese (mic dejun, prânz și cină)

– transport

– intrare la toate obiectivele turistice și participare la ateliere

– ghid turistic

 

Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

Va multumim ca ati ales Daytour!

Prin Oltenia cu povesti, impreuna cu cei mici – excursie pentru copii

Ofera-i copilului tau bucurie, libertate si povesti nenumarate!

Citește mai mult

Engleză la Dracula Acasă

Complex Euro-Park Fundata, jud. Braşov

Grupe:

SERIA I:    15.07.2018 – 21.07.2018
SERIA II:   22.07.2018 – 28.07.2018
SERIA III:  29.07.2018 – 04.08.2018
SERIA IV:  05.08.2018 – 11.08.2018
SERIA V:  12.08.2018 – 18.08.2018
SERIA VI: 19.08.2018 – 25.08.2018
SERIA VII: 26.08.2018 – 01.09.2018

Tarif: 1.150 lei/elev

Cuprinde:

– 6 zile pensiune completă;
– Acces la piscina acoperită din incinta hotelului;
– Acces teren fotbal/tenis/volei/baschet;
– 2 ture cu tiroliana din incinta complexului;
– Excursie şi intrare la Castelul Bran;
– Excursie şi intrare la Cetatea Râşnov;
– Excursie si intrare la Dino Park Râşnov;
– Excursie şi intrare la Peştera Valea Cetăţii Răşnov;
– Drumeţie la Peştera Uluce;
– Drumeţie la Lacul fără fund;
– Tir cu arcul;
– Tir cu puşca cu aer comprimat;
– Blowgun.

– Cursuri zilnice de limba engleză pe grupuri de 15 – 18 elevi şi workshop-uri susţinute de traineri nativi din Marea Britanie, cu experienţă în predare. Fiecare elev va primi diplomă de participare, pachet promoţional personalizat şi revista taberei;
– Servicii medicale, non-stop;

Pentru ca distracţia să fie completă, nu vor lipsi:
– Workshop-uri: Arts & Crafts, Public Speaking, Business for kids, etc;
– Jocuri: treasure hunt, water games, teambuilding games, etc;
– Campionate: înot, tenis, fotbal, baschet, etc;
– Foc de tabără cu cantece de chitară, savurând un ceai cu gogoşi.

Engleză la Înălțime

Hotel Cindrel-Păltiniş, jud. Sibiu 

Grupe:

SERIA I:     16.06.2018 – 22.06.2018
SERIA II :   23.06.2018 – 29.06.2018
SERIA III:   30.06.2018 – 06.07.2018
SERIA IV:   07.07.2018 – 13.07.2018
SERIA V:   14.07.2018 – 20.07.2018
SERIA VI:   21.07.2018 – 27.07.2018
SERIA VII:  28.07.2018 – 03.08.2018
SERIA VIII: 04.08.2018 – 10.08.2018
SERIA IX:   11.08.2018 – 17.08.2018
SERIA X:   18.08.2018 – 24.08.2018

Tarif: 1.100 lei/elev

Cuprinde:

– 6 zile pensiune completă;
– Acces la piscina acoperită din incinta hotelului;
– Acces teren fotbal/tenis/volei/baschet;
– 1 intrare la Aventura Parc (1 urcare cu telescaunul +1coborâre cu sania de vară + 1 bagjump + 1 traseu de căţărare);
– Urcare cu telescaunul şi drumeţie pe vârful Onceşti;
– Excursie la Sibiu: Podul Minciunilor şi Muzeul Brukenthal sau Grădina Zoologică;
– Excursie la Casa memorială Octavian Goga din Răşinari;
– Vizită la Casa memorială Constantin Noica din Păltiniş;
– Tir cu arcul;
– Tir cu puşca cu aer comprimat;
– Blowgun.

Tabara pentru pitici si tatici

Unde suntem cazati?

Cazarea la: Cabana Montana

Ce facem?

 Tabara Iarna de schi si nutritie pentru prescolari din statiunea Straja ofera copiiilor ocazia de a invata sa schieze sub atenta indrumare a unei de echipe de monitori cu experienta si fosti schiori de performanta, inca de la varsta de 4 ani.

Obiectivele taberei de schi si nutritie sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Misiunea taberei de iarna pentru prescolari este de a invata copiii sa schieze, de a le imbunatati tehnica si de a le induce comportamente de viata sanatoase(nutritie, miscare, echilibru emotional) pe care sa le mentina si acasa, totul intr-un mod distractiv.

In ultima zi de tabara de iarna pentru prescolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde parintii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Monitorii de schi de la Scoala de schi si snowboard Straja. Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a.

Pretul include:

– cazare in camere de 2, 3, si 4 persoane; 
– 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului; 
– un monitor de schi la 6-8 copii; 
– echipament: schiuri, clapari, bete si casca / boots, snowboard; 
– 5 ore de schi cu monitorii Scolii de Schi si Snowboard Straja; 
– schi-pass; 
– concursul taberei; 
– materialele necesare desfasurarii activitatiilor pe partie si in cabana; 
– diploma, poze individuale si de grup in rama, medalie si alte surprize; 
– adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Pretul:
Tabara 8 – 14 Ianuarie 2018: 1560 lei/copil/tabara; 1030 lei/adult insotitor 

Tabara 4-11 februarie 2018: 1790 lei/copil/tabara; 1200 lei/adult insotitor
*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe emailsi prin plata unui avans.

Reducere 150 lei/copil

Un adult insotitor GRATUIT la fiecare 10 copii inscrisi, iar organizatorul are inclus si echipamentul de schi si un schi-pass.

*Adultii insotitori au bonus o lectie de schi in fiecare zi la ora 10:00.

Pentru copilul de cadru didactic reducere de 200 lei.

 

Detalii organizatorice:

– O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un monitor

Tabara de Schi si Nutritie pentru Prescolari

Oferta pentru grupurile de minim 10 persoane

 

Unde suntem cazati?

Cazarea la: Cabana Montana

 

Cand?

Perioade: 10 Decembrie – 15 Decembrie 2017 
14 Ianuarie – 19 Ianuarie 2018
21 Ianuarie – 26 Ianuarie 2018
28 Ianuarie – 2 Februarie 2018
11 Februarie – 16 Februarie 2018
18 Februarie – 23 Februarie 2018
25 Februarie – 2 Martie 2018
4 Martie – 9 Martie 2018
11 Martie – 16 Martie 2018
Ce facem?

 Tabara Iarna de schi si nutritie pentru prescolari din statiunea Straja ofera copiiilor ocazia de a invata sa schieze sub atenta indrumare a unei de echipe de monitori cu experienta si fosti schiori de performanta, inca de la varsta de 4 ani.

Obiectivele taberei de schi si nutritie sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Misiunea taberei de iarna pentru prescolari este de a invata copiii sa schieze, de a le imbunatati tehnica si de a le induce comportamente de viata sanatoase(nutritie, miscare, echilibru emotional) pe care sa le mentina si acasa, totul intr-un mod distractiv.

In ultima zi de tabara de iarna pentru prescolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde parintii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului.Mesele poti fi vizualizate la albume pe pagina Tabere Straja.

Cu cine?

Monitorii de schi de la Scoala de schi si snowboard Straja. Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a.

 Pentru a face cunostinta cu echipa noastra accesati www.taberestraja.ro

Pretul include:

– cazare in camere de 2, 3, si 4 persoane; 
– 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului; 
– un monitor de schi la 6-8 copii; 
– echipament: schiuri, clapari, bete si casca / boots, snowboard; 
– 5 ore de schi cu monitorii Scolii de Schi si Snowboard Straja; 
– schi-pass; 
– concursul taberei; 
– materialele necesare desfasurarii activitatiilor pe partie si in cabana; 
– diploma, poze individuale si de grup in rama, medalie si alte surprize; 
– adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Pretul:
Tabara 8 – 14 Ianuarie 2018: 1560 lei/copil/tabara; 1030 lei/adult insotitor 
Tabara 4 – 11 Februarie 2018: 1790 lei/copil/tabara; 1200 lei/adult insotitor 

*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans.

Reducere 130 lei/copil

Un adult insotitor GRATUIT la fiecare 10 copii inscrisi, iar organizatorul are inclus si echipamentul de schi si un schi-pass.

*Adultii insotitori au bonus o lectie de schi in fiecare zi la ora 10:00.

Pentru copilul de cadru didactic reducere de 200 lei.

 

Detalii organizatorice:

– O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un monitor

Tabara De Schi Si Snowboard

Unde suntem cazati?

Pensiunea Daiana. Vedeti detalii pe www.dianastraja.ro

 

Ce facem?

 Tabara Iarna de schi si nutritie pentru prescolari din statiunea Straja ofera copiiilor ocazia de a invata sa schieze sub atenta indrumare a unei de echipe de monitori cu experienta si fosti schiori de performanta, inca de la varsta de 4 ani.

Obiectivele taberei de schi si nutritie sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Misiunea taberei de iarna pentru prescolari este de a invata copiii sa schieze, de a le imbunatati tehnica si de a le induce comportamente de viata sanatoase(nutritie, miscare, echilibru emotional) pe care sa le mentina si acasa, totul intr-un mod distractiv.

In ultima zi de tabara de iarna pentru prescolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde parintii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Monitorii de schi de la Scoala de schi si snowboard Straja. Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a.

Pretul include:

– cazare in camere de 2, 3, si 4 persoane; 
– 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului; 
– un monitor de schi la 6-8 copii; 
– echipament: schiuri, clapari, bete si casca / boots, snowboard; 
– 5 ore de schi cu monitorii Scolii de Schi si Snowboard Straja; 
– schi-pass; 
– concursul taberei; 
– materialele necesare desfasurarii activitatiilor pe partie si in cabana; 
– diploma, poze individuale si de grup in rama, medalie si alte surprize; 
– adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Pretul:

Tabara 4 – 9 Februarie 2018: 1360 lei/copil/tabara; 900 lei/adult insotitor 

*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe emailsi prin plata unui avans.

Reducere 150 lei/copil

Reducere 100 lei/adult

2 adulti insotitori au gratuitate

*Adultii insotitori au bonus o lectie de schi in fiecare zi la ora 10:00.

Pentru copilul de cadru didactic reducere de 200 lei.

Pret final:

1210 lei/copil

800 lei/adult

 

Detalii organizatorice:

– O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un monitor

Oferte de vacanta pentru mari si mici

Tabara Vacantei De Schi Si Snowboard

 

Unde suntem cazati?

Pensiunea Daiana. Vedeti detalii pe www.dianastraja.ro

 

Ce facem?

 Tabara Iarna de schi si nutritie pentru prescolari din statiunea Straja ofera copiiilor ocazia de a invata sa schieze sub atenta indrumare a unei de echipe de monitori cu experienta si fosti schiori de performanta, inca de la varsta de 4 ani.

Obiectivele taberei de schi si nutritie sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Misiunea taberei de iarna pentru prescolari este de a invata copiii sa schieze, de a le imbunatati tehnica si de a le induce comportamente de viata sanatoase(nutritie, miscare, echilibru emotional) pe care sa le mentina si acasa, totul intr-un mod distractiv.

In ultima zi de tabara de iarna pentru prescolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde parintii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Monitorii de schi de la Scoala de schi si snowboard Straja. Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a.

Pretul include:

– cazare in camere de 2, 3, si 4 persoane; 
– 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului; 
– un monitor de schi la 6-8 copii; 
– echipament: schiuri, clapari, bete si casca / boots, snowboard; 
– 5 ore de schi cu monitorii Scolii de Schi si Snowboard Straja; 
– schi-pass; 
– concursul taberei; 
– materialele necesare desfasurarii activitatiilor pe partie si in cabana; 
– diploma, poze individuale si de grup in rama, medalie si alte surprize; 
– adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Pretul:

Tabara 4 – 9 Februarie 2018: 1360 lei/copil/tabara; 900 lei/adult insotitor 

*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe emailsi prin plata unui avans.

 

Reducere 150 lei/copil

Reducere 100 lei/adult

2 adulti insotitori au gratuitate

*Adultii insotitori au bonus o lectie de schi in fiecare zi la ora 10:00.

Pentru copilul de cadru didactic reducere de 200 lei.

Pret final:

1210 lei/copil

800 lei/adult

 

Detalii organizatorice:

– O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un monitor

 

 

 

Tabara de Schi si Nutritie pentru Prescolari

Oferta pentru grupurile de minim 10 persoane

 

Unde suntem cazati?

Cazarea la: Cabana Montana

 

Cand?

Perioade: 10 Decembrie – 15 Decembrie 2017 
14 Ianuarie – 19 Ianuarie 2018
21 Ianuarie – 26 Ianuarie 2018
28 Ianuarie – 2 Februarie 2018
11 Februarie – 16 Februarie 2018
18 Februarie – 23 Februarie 2018
25 Februarie – 2 Martie 2018
4 Martie – 9 Martie 2018
11 Martie – 16 Martie 2018
Ce facem?

 Tabara Iarna de schi si nutritie pentru prescolari din statiunea Straja ofera copiiilor ocazia de a invata sa schieze sub atenta indrumare a unei de echipe de monitori cu experienta si fosti schiori de performanta, inca de la varsta de 4 ani.

Obiectivele taberei de schi si nutritie sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Misiunea taberei de iarna pentru prescolari este de a invata copiii sa schieze, de a le imbunatati tehnica si de a le induce comportamente de viata sanatoase(nutritie, miscare, echilibru emotional) pe care sa le mentina si acasa, totul intr-un mod distractiv.

In ultima zi de tabara de iarna pentru prescolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde parintii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului.Mesele poti fi vizualizate la albume pe pagina Tabere Straja.

Cu cine?

Monitorii de schi de la Scoala de schi si snowboard Straja. Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a.

 Pentru a face cunostinta cu echipa noastra accesati www.taberestraja.ro

Pretul include:

– cazare in camere de 2, 3, si 4 persoane; 
– 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului; 
– un monitor de schi la 6-8 copii; 
– echipament: schiuri, clapari, bete si casca / boots, snowboard; 
– 5 ore de schi cu monitorii Scolii de Schi si Snowboard Straja; 
– schi-pass; 
– concursul taberei; 
– materialele necesare desfasurarii activitatiilor pe partie si in cabana; 
– diploma, poze individuale si de grup in rama, medalie si alte surprize; 
– adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Pretul:
Tabara 8 – 14 Ianuarie 2018: 1560 lei/copil/tabara; 1030 lei/adult insotitor 
Tabara 4 – 11 Februarie 2018: 1790 lei/copil/tabara; 1200 lei/adult insotitor 

*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans.

Reducere 130 lei/copil

Un adult insotitor GRATUIT la fiecare 10 copii inscrisi, iar organizatorul are inclus si echipamentul de schi si un schi-pass.

*Adultii insotitori au bonus o lectie de schi in fiecare zi la ora 10:00.

Pentru copilul de cadru didactic reducere de 200 lei.

 

Detalii organizatorice:

– O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un monitor

 

Tabara Vacantei De Schi Si Snowboard

 

Unde suntem cazati?

Cazarea la: Cabana Montana

Ce facem?

 Tabara Iarna de schi si nutritie pentru prescolari din statiunea Straja ofera copiiilor ocazia de a invata sa schieze sub atenta indrumare a unei de echipe de monitori cu experienta si fosti schiori de performanta, inca de la varsta de 4 ani.

Obiectivele taberei de schi si nutritie sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Misiunea taberei de iarna pentru prescolari este de a invata copiii sa schieze, de a le imbunatati tehnica si de a le induce comportamente de viata sanatoase(nutritie, miscare, echilibru emotional) pe care sa le mentina si acasa, totul intr-un mod distractiv.

In ultima zi de tabara de iarna pentru prescolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde parintii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Monitorii de schi de la Scoala de schi si snowboard Straja. Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a.

Pretul include:

– cazare in camere de 2, 3, si 4 persoane; 
– 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului; 
– un monitor de schi la 6-8 copii; 
– echipament: schiuri, clapari, bete si casca / boots, snowboard; 
– 5 ore de schi cu monitorii Scolii de Schi si Snowboard Straja; 
– schi-pass; 
– concursul taberei; 
– materialele necesare desfasurarii activitatiilor pe partie si in cabana; 
– diploma, poze individuale si de grup in rama, medalie si alte surprize; 
– adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Pretul:
Tabara 8 – 14 Ianuarie 2018: 1560 lei/copil/tabara; 1030 lei/adult insotitor 

Tabara 4-11 februarie 2018: 1790 lei/copil/tabara; 1200 lei/adult insotitor
*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe emailsi prin plata unui avans.

Reducere 150 lei/copil

Un adult insotitor GRATUIT la fiecare 10 copii inscrisi, iar organizatorul are inclus si echipamentul de schi si un schi-pass.

*Adultii insotitori au bonus o lectie de schi in fiecare zi la ora 10:00.

Pentru copilul de cadru didactic reducere de 200 lei.

 

Detalii organizatorice:

– O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un monitor