Despre

Despre Daytour&Events

Fiecare zi este o călătorie – fiecare călătorie merită să fie un eveniment de neuitat.

DAYTOUR and Events este o comunitate prin intermediul căreia venim în sprijinul dumneavoastră sau al fiecărei companii cu cele mai bune oferte personalizate în funcţie de vise, nevoi, criterii financiare.

Ne dorim să explorăm împreuna România, dar şi fiecare colţ din lume, iar pentru a fi uşor şi convenabil, ne-am pregătit cu informaţii de ultimă oră, soluţii de cazare şi de transport, recomandări de la faţa locului. Toate confirmate şi testate de către membrii echipei DAYTOUR and Events. Tot ce vă recomandăm este, în primul rând, alegerea noastră personală.

Polita de Asigurare 2018

Polita de Asigurare 2018

Vom contura pentru dumneavoastră soluţii care să vă reprezinte în totalitate (de la low-budget la high class, de la ecoturism la destinaţii exotice, de la călătorii eveniment de cuplu până la socializări în echipe sau în grupuri mari de prieteni).

În acelaşi timp, suntem pregătiţi să vă surprindem cu vacanţe exclusiviste, locuri inedite şi experienţe care să ofere vieţii dumneavoastră un plus de valoare şi… acea bucurie firească de a vă delecta gusturile.

Pentru că DAYTOUR and Events este, în fond, despre a călători, a gusta din deliciile fiecărei zone și de vă bucura de peisaje și experiențe unice.

Travel, taste, enjoy

 

Echipa

Ana

Am crescut într-una dintre cele mai frumoase zone turistice din România –Horezu. Conectată de când eram un copil la natura din jur, într-un parteneriat continuu cu animăluțele din curte, am respectat cu emoție tradițiile și am învățat cât de valoroase sunt călătoriile spre tine, dar și spre ceilalți.

Am știut cumva natural că trebuie să existe locuri la fel de frumoase precum este locul meu natal și nu am încetat să le caut.

Cu timpul, am descoperit noi și noi peisaje, am întâlnit fel și fel de oameni și am intrat în contact cu o sumedenie de minunății culinare.

Fiecare muzeu, fiecare restaurant chic, fiecare deal sau plajă sălbatice, fiecare oraș ultra-modern, fiecare dans tradițional sau mâncare gătitiă cu pasiune – după chipul și asemănarea oamenilor – au scris în sufletul meu pagini de emoții, iar azi sunt produsul tuturor acestor întâmplări frumoase.

Călătoria mea a început la Horezu și continuă în întreaga lume.

Așa cum în fiecare zi, încerc să le dăruiesc copiilor mei, Tudor și Victoria, bucuria de privi din mai multe perspective fiecare loc în care mergem, tot așa îmi doresc să devin un partener de încredere în călătoriile și evenimentele dumneavoastră.

Andreea

Sunt supranumită colega cu „ofertele financiare cele mai bune”. Am învățat, în urma experienței de ani buni în turism, să creez cele mai bune soluții calitate/preț.

Anii de relații în acest domeniu, mă ajută să vă pot oferi exclusivitate de preț.

Cumva, sunt mai degrabă acea colegă care susține bucuria voastră prin investiții avantajoase.

 

 

Tania

Ce imi place mie să fac? Să scot in evidență, din orice eveniment, stări, emoții, imagini, oameni, adică adevăratele laturi frumoase ale vieții. Exact asta se întâmplă la Daytour. Realizez peisaje – din cuvinte – ale destinațiilor tale, pentru a te ajuta să alegi vacanța ideală.

Alege cadrul în care să te simți cel mai bine, fie că îți place să privești un cer dezgolit, fie că îți plac luminile electrizante ale orașelor aglomerate. Eu vreau să îți amintesc că în orice loc există o magie, dar trebuie să vrei să o trăiești și să fii pregătit pentru asta.

Așadar, dacă ai nevoie de consiliere turistică, bazează-te pe Daytour, căci în spatele acestui proiect stau oameni care lucrează cu drag la planurile tale de calatorie!